WESTEND City Center Aluljárószint ÁRKÁD Budapest 1. emelet
Westend: 06 30 525 1138 Árkád: 06 30 177 4750
SZŰRÉS, KERESÉS

Bering Órák

info RENDEZÉS
A Bering márkát egy dán kalandor és üzletember Rene Kaerskov alapította. Kaerskov első gondolata a márkával kapcsolatban 2008-ban támadt, amikor az Északi Sark fölött egy helikopterből ejtőernyős ugrást hajtott végre.
A Föld legészakibb pontján való földet érés pillanatában a lelkét egyből meghódította a hűvös, a végtelen fehér jeges táj egyszerű szépsége. A Bering órák ezt a szép, letisztult, elegáns stílust képviselik.

A Bering karórák olyan minőségi anyagokból készülnek, mint a „High Tech” kerámia, a szuper könnyű titán, a rozsdamentes acél. Kiemelendő még az is, hogy az összes Bering óra karcálló zafír üveggel van felszerelv. Az órákban kiváló minőségű, japán kvarc szerkezet működik. A karórákat a letisztultság jellemzi. Előfordulnak olyan modellek ahol a számlapon az óra és perc mutatókon kívül semmi más nem található. Az órák szuper vékony kialakításúak, nem ritka a mindössze 5mm vastagságú óratok. A kövekkel díszített típusokban valódi Swarovski kristályokat helyeztek el. A magas minőséget és megbízhatóságot tükrözi az is, hogy az összes Bering karórára 3 év szerkezeti és 2 év elem garanciát vállal a gyártó.

Hatalmas népszerűségnek örvend a Bering márkán belül a Max René sorozat, amit a cég alapítójáról neveztek el. Egyedülálló módon ezekhez a modellekhez különböző színű és típusú szíjak is elérhetőek. A szilikon és acél szíjak külön is megvásárolhatók. Otthon csak egy mozdulattal, könnyűszerrel cserélhetőek, így minden nap változtathatjuk ezeket, különösebb erőfeszítés nélkül, az öltözékünkhöz legjobban illő szín variációkban. A Bering Max René típusú órák 2 féle méretben érhetőek el. Egy kisebb, 31mm-es és egy nagyobb, 40mm-es tokméretben.

A Bering nagy hangsúlyt fektet a közösségi életében való szerepére. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy minden évben különleges limitált kiadású modelleket is megjelentetnek. Ilyenek a valentin napi páros, vagy az anyák napi “I <3 Mom” kollekciók. De ne feledjük el, minden év októberét. Ez a hónap az összefogás az egészségért, a mellrák ellen. Az Egészség Hídja Összefogás 2002 óta dolgozik azon, hogy a nők ne hanyagolják el ezt a kérdést. A Bering csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez. Egy limitált modellt adtak ki, melynek bevételével az egyesület munkáját támogatják. Az órák speciális rózsaszín mutatókkal és egyedi gravírozással készültek. Ezüst színben, fonott milánói szíjjal, valamint az Egészséghíd Egyesület emblémájával a hátlapon.
15540-600 BERING Max René Unisex Kvarc KaróraBERING Max René
Unisex KARÓRA
15540-600
63 900 Ft