CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red mtg-b3000fr-1a mtg-b3000fe-1aer

CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A

LISTAÁR:
575 990 Ft
AKCIÓS ÁR:
547 900 Ft (-5%)
MEGRENDELEM
KÉSZLETEN VAN (Árkád)
*Ingyenes házhozszállítás (szállítási idő 1-2 munkanap)
Kód
MTG-B3000FR-1A
Egyéb megnevezés
MTG-B3000FE-1AER
Márka
Család
Nem
Férfi Karóra
Szerkezet
Japán Solar szerkezet (Casio Module No.5672)
Szerkezet pontossága
Maximális eltérés havi +15/-15 másodperc
*a valódi pontosság jellemzően jóval a megadott szélsőértékeken belül szokott lenni
Típus
Analóg
Üveg
Zafír
Szíj anyaga
Kaucsuk
Csatzár típusa
Tüskezár
Szíj színe
Fekete
Tok anyaga
Nemesacél
Tok színe
Fekete
Lünetta/Ráma színe
Narancssárga
Számlap színe
Fekete
Vízállóság
200M
Tok átmérő (gombok nélkül)
50.9 mm
Tok magasság
51.9 mm
Tok vastagság
13.2 mm
Szíj szélesség
27 mm
Maximális belső kerület (becsatolt állapotban)
23 cm
Minimális belső kerület
15.5 cm
Súly
115 g
Segédmutatók
Bal segédmutató - Funkció kijelző
Alsó segédmutató - Külön időzóna kijelző
Jobb segédmutató - 24 órás kijelző
Funkciók
Stopper (Maximális időtartam: 24 óra), Dátum, Hét napjai, 24 órás kijelző, Öröknaptár, Világidő, Visszaszámláló, Ébresztő, Háttérvilágítás, Rádióvezérelt, Koronazár, Csavaros hátlap, Tükröződésmentes bevonat, Sötétben foszforeszkáló indexek, Sötétben foszforeszkáló mutatók
Garancia
36 hónap (Magyarországi szervízháttérrel)
Érdeklődés
06 30 177 4750 (Árkád)
*Áraink bruttó árak, már tartalmazzák a 27% áfát
*A honlapon lévő készletinformáció percrekész
Hasonló órák:

Amit tudni kell a CASIO MTG-B3000FR-1A férfi karóráról

A Casio G-Shock kollekciójának egyik csúcskategóriás sorozata az MT-G Core Guard névre hallgat. A legelső G-Shock megjelenésének 40. évfordulójára került kiadásra az MTG-B3000FR-1A modell ami a Flare Red Limited Edition névre hallgat. A napkitörés intenzitása által ihletett Casio G-Shock MTG-B3000FR-1A modell a G-Shock jellegzetes fekete-piros színösszeállításában és a Casio legújabb technológiáival készült. A többszínű "lünetta" a házon, amely foszforeszkáló részecskéket tartalmaz, szén- és üvegszálas lapokból áll. A külső felidézi a nap robbanó erejét, és rendkívüli, sötétben világító dizájnt hoz létre.

De először, mi is az a Core Guard? Ez, ahogy a Casio hirdeti, az ütésállóság legújabb generációja. Az óra belső része egy külső keretbe van foglalva. Ez a keret kis csavarok segítségével összefogja az előlapot a hátlappal. A szíj is ilyen módon van rögzítve ehhez a kerethez, ezáltal kapunk egy nagyon masszív vázat. A külső burkolat elnyeli a rezgést ha leejtjük, vagy odaütjük valahova az óránkat, ezzel védve annak szerkezetét. A belső óratok szénszállal erősített műgyantából készül. Ez a fajta műgyanta sokkal nagyobb merevséget biztosít mint a hagyományos gyanta, ugyanakkor megtartja annak könnyűségét. A szíjat több darabból álló fém csavarokkal és perselyekkel rögzítik a tokhoz. Ez az egyedülálló, újonnan kifejlesztett megoldás nagyon strapabíró egységgé forrasztja össze ezt a részt, ahol a szíj és a tok találkozik. A szíj maximális belső kerülete 23 cm. Az alaposan megtervezett tok kialakítás lehetővé teszi, hogy az óra Shock, Vibration és Centrifugal Force, azaz ütés, rezgés és centrifugális erő ellen teljesen védve legyen. A G-Shock Core Guard kis csavarokkal rögzített hátlapja, kiváló tömítései és menettel ellátott koronája révén 20 bar nyomásig vízálló. Vízi sportoláshoz, úszáshoz, akár búvárkodáshoz is bátran használható. Az óra üvege karcálló zafír kristály, a belső felületén tükröződésmentes bevonattal ellátva.

A már fentebb említett összecsavarozott keret az MTG-B3000FR-1A Flare Red Limited Edition esetében fekete ION bevonattal ellátott rozsdamentes acélból készült. A ION bevonat nagyon ellenálló a kopással szemben. Ehhez a típushoz fekete poliuretán szíj tartozik, melynek szélessége 27 mm. A tok átmérője 50.9 mm, vastagsága 13.2 mm, tehát kimondottan masszív, férfias kivitelű óráról beszélünk, annak ellenére is, hogy közel 2 mm-el karcsúbb az elődjeinél. Súlya 115 g. A nemesacél elemek matt dizájnt kaptak, kivételesen sima, mondhatni tükörre hajazó felületeket találunk a markáns élek között. A gombok fényesre csiszolt bemetszései, a korona hajszálvágásai szintén megmutatják a precíz és hozzáértő tervezők kifinomultságát. A számlap magas minőségű megmunkálásáról árulkodik a lézerrel vésett óra és percmutatók a központi tengelyen, a segédkörök keretei és az indexek kialakítása. A mutatók és az indexek egy úgynevezett Neobrite bevonatot kaptak. Ez a fluoreszkáló anyag, nagyon kis mennyiségű fény hatására is gyorsan töltődik és sokáig tud világítani a sötétben. Ellenben ha a Neobrite bevonat már nem foszforeszkál, segítség lehet a jobb felső gombbal működtethető nagy fényerejű fehér színű led világítás, ami a Super Illuminator nevet kapta.

A G-Shock MT-G Core Guard egy Solar, azaz fényenergiával működő analóg karóra. A mutatókat és a digitális részt is egy akkumulátor működteti. Az akkumulátort a fény tudja tölteni az óra számlapján keresztül. Maximum töltöttségén 5 hónapot képes működni, míg energiatakarékos üzemmódban akár 18 hónapot is, ha betesszük azt egy koromsötét helyre. Az MTG-B3000 Multiband 6 típusú rádióvezérelt modell. A Multiband 6 azt jelenti, hogy az óra egyszerre 6 rádiótoronytól kapja a jelet. Ezekből Németországban, Angliában, Kínában, az Amerikai Egyesült Államokban 1-1db, valamint Japánban 2db található. Az óra a rádióhullámok segítségével pontosítja mindig saját magát. Naponta összesen 6x próbál jelet fogni, egészen addig amíg nem lesz egy sikeres kalibráció.

Az MTG-B3000FR-1A egy rendkívül sokoldalú karóra. A benne található Bluetooth segítségével és a megfelelő mobil applikáció letöltése után, okostelefonunkkal összepárosítható. Az applikációban pedig már a funkciók egész tárházát találjuk, amikkel utasításokat adhatunk az óránknak. A világ 39 különböző időzónája között tudunk váltani amik közül egy másodlagos időzónát beállíthatunk az alsó kis segédszámlap kijelzőjére, vagy akár a főmutatókra is, ha éppen utazunk valahová. Ez a művelet az MT-G Core Guard esetében az 5 db különállóan elhelyezett 2 tekercses motor segítségével pillanatok alatt végbemegy. A Casio Watch+ nevű appban tudunk visszaszámlálót, stoppert és ébresztőt is állítani az órára. A visszaszámláló minimum 1 perc, maximum 24 óráról indítható, valamint a stopper maximális időtartama ugyanúgy 24 óra lehet. Az ébresztő egyszeri alkalomra vagy akár napi ismétlődésre is programozható. Az úgynevezett DST funkció bekapcsolásával az MT-G érzékeli a téli/nyári időszámítás változását és átállítja magát. Mindezek mellett az applikációban az óra akkumulátorának töltöttségét is meg tudjuk nézni, valamint mobilunk figyelmeztet ha esetleg mágneses térbe kerülne. És végül, de nem utolsó sorban az egyik legkülönlegesebb funkció a telefonkereső. Ennek segítségével az óra jobb alsó gombját hosszan megnyomva a telefonunk el kezd csörögni, ezáltal ha elveszítenénk azt valahol a lakásban, így könnyen megtalálható lesz.

Az órára 36 hónap hivatalos garancia vonatkozik. Az órát eredeti gyári Casio G-Shock dobozával adjuk. További információért bátran keress minket a 06 30 177 4750-es (árkádi) telefonszámon.
A CASIO márkáról bővebben itt olvashatsz.
A Casio G-Shock órákról bővebb információ ezen az oldalon található.

A CASIO MTG-B3000FR-1A karóra funkciói

CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A karóra funkcióit tartalmazó ábra ©tutuora.hu Bal felső gomb Bal alsó gomb Jobb alsó gomb Menetes korona Jobb felső gomb CASIO Funkció kijelző Külön időzóna kijelző 24 órás kijelző Másodperc mutató Percmutató Óramutató ; Dátum MTG-B3000FR-1A - ©tutuora.hu

Egyéb képek a CASIO MTG-B3000FR-1A karóráról

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra

 CASIO G-Shock MT-G Core Guard 40th Anniversary Flare Red MTG-B3000FR-1A MTG-B3000FE-1AER karóra