WESTEND City Center Aluljárószint ÁRKÁD Budapest 1. emelet
Westend: 06 30 525 1138 Árkád: 06 30 177 4750

Óra elemcsere

Hozza be Budapesten, a Westend City Center-ben vagy az Árkád Bevásárlóközpontban található üzletünkbe óráját és a helyszínen gyorsan és szakszerűen kicseréljük benne az elemet. Az elemcsere mindössze pár percet vesz igénybe. Az elemcsere elvégezhető óra, autóriasztó távirányító és vércukormérő esetén is. Kizárólag jó minőségű, többnyire Sony, Maxell, illetve a svájci óragyártók által használt Renata elemekkel dolgozunk.

Mennyibe kerül az elemcsere?

Az elemcsere ára nálunk 1500 Ft.

Hol végezzük az elemcserét?

Budapesten, a Westend City Center-ben található üzletünkben, vagy az Árkád Bevásárlóközpontban található üzletünkben.

Kik végzik az elemcserét?

Kollégáink fejenként több tízezer különböző órában hajtottak már végre elemcserét, így garantáltan rendelkeznek a szükséges gyakorlattal és szakértelemmel.

Mennyi idő alatt készül el?

Az esetek döntő többségében pár perc alatt elkészül az elemcsere, azt a helyszínen meg lehet várni anélkül, hogy le kelljen adniuk az órát nálunk.

Milyen elem kerül az órába?

Az órákba kizárólag tartós, legtöbbször Sony és Maxell elem kerül, melyek jóval több ideig bírják, mint az olcsó piaci elemek. Óraszalonunkban csakis bontatlan, friss elemekkel dolgozunk.

Vízálló marad-e az óra

Nyomáspróbás elemcserére nincs lehetőségünk, ezért elemcsere után nem tudjuk letesztelni a vízállóságot. Ugyanakkor az órák vízállóságára gondosan ügyelünk, vigyázunk az azért felelős tömítésre és figyelmeztetjük a vásárlót, ha az már elgyengült. Az órát elemcsere után szakszerűen lezárjuk. Amennyiben óráját úszásra is szokta használni, úgy a márkaszakszervizek nyomáspróbás elemcseréjét szoktuk javasolni.