WESTEND City Center Aluljárószint ÁRKÁD Budapest 1. emelet
Westend: 06 30 525 1138 Árkád: 06 30 177 4750

Szerviz

A budapesti Westend City Center-ben vagy az Árkád Bevásárlóközpontban található Tutu Óraszalonban egyszerűbb javításokat, szíjigazítást, stift pótlást és szakszerű elemcserét vállalunk. Ezen felül üvegcserét is vállalunk rendszerint 3 hetes határidővel.

Elemcsere 1200 Ft-tól

Elemcsere szolgáltatásunkról részletesebben elemcsere oldalunkon olvashat.

Nyomáspróbás üvegcsere 12 000 Ft-tól

Az órát elküldjük üvegeshez, aki egyedileg belecsiszolja az órába a megfelelő üveget, majd azt szakszerűen belehelyezik az órába és nyomáspróbával együtt küldik vissza. Szükség esetén tömítést is cserélnek az órában, ilyenkor az óra típusától függően változik az ár, de minden esetben erről előzetesen konzultálunk az óra tulajdonosával. Az átfutási idő átlagosan 3 hét.

Stift pótlás 500 Ft

Gyakran előfordul, hogy az óra szíjában található rugós stift elromlik, a szíj ezáltal szét tud esni. Szerencsére ezt a rugós stiftet az esetek többségében könnyen lehet pótolni. Hozza be hozzánk óráját és pótoljuk a hiányzó stiftet a szíjban.

Szíjigazítás 500 Ft

A szíjigazítást a legtöbb esetben nem érdemes házilag elvégezni, mivel azzal könnyen kárt lehet okozni az órában. Nálunk pár perc alatt szakszerűen kézreigazítjuk óráját, így Önnek nincs más dolga, mint élvezni annak használatát. A nálunk vásárolt órák esetében ingyenes a kézreigazítás.