SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph ssc777p1

SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1

ÁR:
188 000 Ft
MEGRENDELEM
KÉSZLETEN VAN (Westend, Árkád, Béke tér)
*Ingyenes házhozszállítás (szállítási idő 1-2 munkanap)
Kód
SSC777P1
Egyéb megnevezés
SSC777
Márka
Nem
Férfi Karóra
Szerkezet
Japán Solar szerkezet (Seiko Cal.:V176)
Szerkezet pontossága
Maximális eltérés havi +15/-15 másodperc
*a valódi pontosság jellemzően jóval a megadott szélsőértékeken belül szokott lenni
Típus
Analóg
Üveg
Zafír
Szíj anyaga
Szilikon
Csatzár típusa
Tüskezár
Szíj színe
Fekete
Tok anyaga
Nemesacél
Tok színe
Fekete
Számlap színe
Fekete
Vízállóság
100M
Tok átmérő (gombok nélkül)
41.4 mm
Tok magasság
49 mm
Tok vastagság
12.5 mm
Szíj szélesség
20 mm
Maximális belső kerület (becsatolt állapotban)
23.5 cm
Minimális belső kerület
17.5 cm
Súly
83 g
Segédmutatók
Felső segédmutató - Stopper huszadmásodperc mutató
Bal segédmutató - Másodperc mutató
Alsó segédmutató - Stopper percgyűjtő
Funkciók
1/20 másodperc pontosságú stopper (Maximális időtartam: 60 perc), Dátum, Tachymeter skála, Menetes hátlap, Sötétben foszforeszkáló mutatók
Garancia
24 hónap (Magyarországi szervízháttérrel)
Érdeklődés
06 30 525 1138 (Westend)
06 30 177 4750 (Árkád)
*Áraink bruttó árak, már tartalmazzák a 27% áfát
*A honlapon lévő készletinformáció percrekész
Hasonló órák:

Amit tudni kell a SEIKO SSC777P1 férfi karóráról

A japán csúcskategóriás óramárka, a Seiko 2020-as egyik újdonsága a Seiko Solar Macchina Sportiva kollekció. Semmihez sem hasonlítható, különleges számlapjával és elemcserét nem igénylő, fényenergiával működő szerkezetével nemcsak, hogy egy szép, hanem egy modern és sportosan elegáns órát kapunk.

A Macchina Sportiva modelleket egy solar V176-os kaliberű szerkezet hajtja. Az óra működését egy akkumulátor biztosítja, amit a fény energiája tud tölteni a számlapon keresztül. Az akkumulátor maximum töltöttségén az óra akár 7-8 hónapot működik, ha azt berakjuk egy koromsötét fiókba. Ezt a maximum töltöttséget pedig normál napi használat mellett 1-2 hét alatt el is éri. Hatalmas előnye a szimpla elemes szerkezetekkel szemben, hogy míg azok lemerülnek 1-1,5 év alatt, addig ezek az akkumulátorok úgy, mint egy mobil vagy laptop akksi, csak 10-15 évente igényelnek cserét.

A központi tengelyen a fluoreszkáló bevonattal ellátott óra és perc mutató, valamint a stopper másodperc mutatója foglal helyet. A felső segédkör a stopper 20-ad másodperc mérője, az alsó kör pedig a percgyűjtő, amin látható, hogy az kerek 1 órában lett limitálva. A számlap bal szélén egy abszolút egyedi kialakítással bíró, hatszög alakú kis segédszámlapot találunk, ahol az óra hagyományos másodperc mutatója ketyeg. Ugyanez a hatszög alakú minta látható az egész számlap struktúrájában. A Macchina kollekció fekete-piros számlapos, szilikon szíjas verziója az SSC777P1-es modell számot kapta. Ennél a típusnál a számlap szélén rézsűsen kialakított tachymeter skála is fekete, míg a sportos dizájn érdekében a stopper mutatói pirosak lettek.

Az SSC777P1 tokja 316L, rozsdamentes acélból készült. A tokon lévő fekete szín egy ultramagas hőfokon ráégetett festék, úgynevezett PVD bevonatA szíja hagyományos tüskecsatos megoldással kapcsolható össze, szélessége 20mm. A Macchina Sportiva modellek 100m-ig vízállóak, úszáshoz, fürdéshez kiválóan alkalmasak. A solar szerkezet védelméről hátulról a menetes hátlap gondoskodik, míg szemből a mutatókat karcálló zafírüveg védi.

A Seiko Solar Macchina Sportiva Chronograph óra kiváló választás lehet azoknak akik hosszú távra terveznek. Sportos megjelenése nagyszerűen illik a szürke hétköznapokba. Kezünkbe véve azonnal érződik a japán precizitás és maximalizmus. Minőségi anyaghasználat, gyönyörű kivitelezés, makulátlan polírozás, mindez egy másodperc pontos szerkezettel megfűszerezve.

Az órára 24 hónap hivatalos garancia vonatkozik. Az órát az eredeti, SEIKO gyári csomagolásával adjuk. További információért bátran keress minket a 06 30 177 4750-es (árkádi) vagy a 06 30 525 1138-as (westendi) telefonszámon.
A SEIKO márkáról bővebben itt olvashatsz.

A SEIKO SSC777P1 karóra funkciói

SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1 karóra funkcióit tartalmazó ábra ©tutuora.hu Jobb alsó gomb Korona Jobb felső gomb SEIKO Stopper huszadmásodperc mutató Másodperc mutató Stopper percgyűjtő Stopper másodperc Percmutató Óramutató ; Dátum SSC777P1 - ©tutuora.hu

Saját készítésű képeink a SEIKO SSC777P1 karóráról

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra

 SEIKO Solar Macchina Sportiva Chronograph SSC777P1  karóra