WESTEND City Center Aluljárószint ÁRKÁD Budapest 1. emelet
Westend: 06 30 525 1138 Árkád: 06 30 177 4750
SZŰRÉS, KERESÉS

Vostok Europe Ekranoplan

info
RENDEZÉS
A Vostok az egyik legismertebb orosz óramárka volt, míg nem egy fúzió következtében Litvániába költözött és Vostok Europe néven ma már újra régi fényében csillog. A manufaktúraszerűen működő gyárban elkészült egy típus ami az Ekranoplan fantázia nevet kapta. Az Ekranoplan, vagy magyarul a határfelület-repülőgép a párnahatás jelenségét kihasználva, kis magasságban a felszín felett tud nagy sebességgel előrehaladni. A Vostok Europe előszeretettel adja “jól sikerült” szovjet mérnöki csodáinak nevét az óráinak.

A Vostok Europe Ekranoplan, a 200 méterig vízálló búvárok szekcióját erősíti. A koronazáras kivitel és a menetes hátlap garancia arra, hogy óránk nem fog beázni. Sötétben könnyen leolvasható a számlap, mivel a Vostok egyediségét erősítve, a mutatókon és az indexeken tríciumcsöveket helyeztek el. Ez a biztonságos kapszulába zárt pici radioaktív anyag egész éjszaka ontja magából a fényt. A csak visszafelé forgatható 120 klikkes lünetta segít, hogy tényleges búvárkodás közben ne feledjük el mennyi időre elegendő oxigén van még a palackunkban. Az számlapot K1 kristályüveg, magát az üveget pedig a síkból felfelé kicsit kiálló lünetta pereme védi.

Az Ekranoplan szereti az élénk, már-már meghökkentő színkombinációk tárházát felvonultatni. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A hagyományos rozsdamentes acél mellett találhatunk titán és bronz tokos modelleket is. A stopperes típusokban elemes japán Miyota szerkezet ketyeg, míg az automata verziókban 24 köves, Seiko NH35A kalibert találunk, 41 óra járástartalékkal.
546C510 VOSTOK Ekranoplan II Férfi Kvarc KaróraVOSTOK Ekranoplan II
Férfi KARÓRA
546C510
221 900 Ft