SZŰRÉS, KERESÉS

Vostok Europe Lunokhod 2

info
RENDEZÉS
A Lunokhod volt a legelső Holdra juttatott, ember alkotta automata jármű. A tudományos kutatást a szovjet Luna-program támogatta. A Lunokhod-1 feladata a Hold geológiai, mágnesezettségi, sugárterhelési és időjárási viszonyainak vizsgálata volt. A Vostok Europe óragyár, eme kiemelkedő kutatási program mellett való tisztelgése jeléül adta ki a Lunokhod névvel ellátott sorozatát.

A Vostok Europe Lunokhod 2 a professzionális búvárórák jeles képviselője. Az összes modell 300 méterig vízálló, a 9-es index mellett a tok oldalán hélium szeleppel ellátva. A teljes körű vízállóság érdekében természetesen menetes hátlappal és menetes koronával felszereltek. A tényleges búvárkodás szerelmeseinek a forgatható lünetta nyújt segítséget a vízben való időbéli tájékozódásra. Az órákhoz gyárilag egy kaucsuk és a dobozában pluszban egy bőrszíj is jár. Ezeknek az otthoni könnyű cserélhetősége érdekében egy imbuszkulcsot is kapunk ajándékba.

A Lunokhod modellek mérete kimondottan masszív és robosztus. 49mm átmérőjű rozsdamentes acél tokkal rendelkeznek. Nem véletlen, hogy a Lunokhod speciális kiadása a Big Z, a világ legerősebb embere címmel rendelkező Zydrunas Savickas nevét viseli. A stopperrel ellátott elemes modellek mellett, Seiko NH35A kaliberű automata werket is találunk a különböző típusok között. A számlapot K1 kristályüveg védi, ami ugyanaz az anyag amiből a kocsik szélvédőjét gyártják.

A Vostok Lunokhod 2 család különlegessége, hogy a mutatókat és az indexeket nem foszfor bevonattal látták el, hanem trícium kapszulákat helyeztek el rajtuk. Ez az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan radioaktív anyag, teljes sötétség hatására fényt bocsát ki magából, megvilágítva a számunkra fontos információkat.
620E278B VOSTOK Lunokhod II Férfi Kvarc KaróraVOSTOK Lunokhod II
Férfi KARÓRA
620E278B
399 900 Ft